همانطور که می دانیم کفش ایمنی کارگاهی به کفشی گفته می شود که سلامتی جسمی و حتی روحی کار گران و کارکنان یک کار گاه یا شغل های حساس همچون آتش نشانی ها و برق کاران و ورزشکاران را تامین می کند . پا از بخش های حساس بدن بوده و وظیفه خود انسان ها می باشد که از آن ها محافظت کنند . کار در کارگاه ها بعضی مواقع همراه با خطراتی می باشد که ممکن است برای همیشه با یک اتفاق کوچک یک نفر خانه نشین شود . بنابراین استفاده از لباس ها و کفش های ایمنی مناسب می تواند امنیت جان کار کنان را تامین کند .
کفش ایمنی کارگاهی انواع متفاوتی دارد که برای کار های مختلف تولید می شود . هر شغلی شرایط ویژه و خطرات خاص خودش را دارد و از این رو لباس ها و کفش های ایمنی مناسب خودش را می طلبد . بنابراین باید کفش های متناسب با شغل افراد توسط کارفرمایان یا خود افراد تهیه شود .
انواع کفش ایمنی
1 – کفش های ایمنی وجود دارند که در برابر مواد اسیدی و مواد شیمیایی مقاوم می باشند و در صورت ریخته شدن اسید به پا آسیب نمی رسانند . این کفش های ایمنی در کارگاه های قالب سازی و جواهر سازی و کارگاه هایی که با فلزات سر و کار دارند به کار برده می شوند .
2 – کفش های ایمنی که ضد برق می باشند و در مکان هایی به کار برده می شوند که با برق سرو کار دارند و جریان برق را از کفش به پا منتقل نمی کنند و در آسانسور سازی ها و اداره جات برق و آتش نشانی ها و … به کار برده می شود .
3 – کفش های ایمنی مهندسی که مخصوص کار در ساختمان ها و معماری ها و .. می باشند و طوری طراحی شده اند که در مقابل افتادن اشیا سنگین و همچنین لغزندگی و ضربه پذیری و .. مقاوم می باشند و در کارخانه جات سنگ بری و آتش نشانی ها و .. به کار برده می شود .
4 – کفش های ایمنی دیگری غیر از کفش های مهندسی هستند که مخصوص کار با وسایل سنگین می باشند و از آن ها در کار گاه هایی که با وسایل سنگین سر و کار دارند استفاده می شود و از نوع صد آتش و ضد برق آن ها در آتش نشانی ها نیز به کار برده می شود .
5 – چکمه های ضد اسید که به دلیل ساق دار بودن با کفش های ضد اسید متفاوت می باشند و اما کاربرد تقریبا یکسانی دارند .
6 – چکمه های ضد برق که این نوع از چکمه های ایمنی نیز کاربرد یکسانی با کفش های ضد برق دارند و در نقاط بسیار حساس به کار برده می شوند و ساق پا را در امان نگه دارد .
7 – کفش های ایمنی ساق دار از انواع کفش های ایمنی می باشد که با چکمه و کفش ایمنی یک ویژگی دارند با این تفاوت که دارای ساق کوتاه تر از چکمه و بلند تر از کفش ایمنی معمولی هستند . بنابراین کفش ایمنی بر حسب کار می تواند ساق دار یا بدون ساق یا چکمه های ایمنی ساق دار و .. باشد و وظیفه همه ی آن ها محافظت از پا می باشد .
8 – کفش های ایمنی نسوز که بیشتر توسط آتش نشانان به کار برده می شوند و در برابر آتش مقاوم می باشند .
کفش های ایمنی گاها دارای چند ویژگی یک جا می باشند و از این رو در چند شغل مختلف مشترکا به کار برده می شود برای نمونه فولادی که در پنجه کفش های ایمنی وجود دارد در اکثر کفش ها وجود دارد و در حفاری ها و آتش نشانی ها و تونل سازی ها و معماری ها و .. مشترکا استفاده می شود .
برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با بازار کفش ایمنی در ارتباط باشید.